11.02.2021 Ragnhild Haugli Bråten Innlegg: Kjøttkutt vil gi redusert norsk matproduksjon Myndighetene vil at vi skal spise mindre rødt kjøtt for å redde klimaet. Men norsk landbruk kan ikke produsere nok plantebasert mat som erstatning for kjøttet. Kjøttkutt gir derfor mindre norsk mat og mer import.
28.01.2021 – Å starte en restaurant i disse tider er nærmest som å servere sitt eget hode på et fat Etter at Venezia-turen gikk i vasken, starter Andreas Viestad, Dag Tjersland og Nelson Fernandes Oslos første venetianske restaurant.
16.12.2020 Denne sandwichen må være bra god. Har overlevd to pandemier, to verdenskriger og den store depresjonen
20.04.2022 DNs kommentator om jordbruksoppgjøret: – Alt tyder på at dette blir et tøft oppgjør. Landbruk
29.03.2022 Ukrainas bønder kjemper ved «den andre frontlinjen»: – Jeg tror vi vil vinne denne kampen Utenriks
28.01.2021 – Å starte en restaurant i disse tider er nærmest som å servere sitt eget hode på et fat Profil
16.12.2020 Denne sandwichen må være bra god. Har overlevd to pandemier, to verdenskriger og den store depresjonen Mat