Vilkår for fem gratis artikler

Vilkår for tilgang til fem gratis artikler

Når du registrerer deg som bruker på DN.no og får fem plussartikler gratis, gjelder betingelsene nedenfor. I tillegg gjelder generelle brukervilkår for DN.no så langt de passer.

Tilgang til artiklene

For å få tilgang til å lese artiklene, må du registrere deg med en gyldig e-postadresse (brukernavn) og et selvvalgt passord. Som registrert bruker, uten digitalabonnement, får du tilgang til å lese fem plussartikler gratis i løpet av de neste 30 dagene. Du må være innlogget for å kunne lese artiklene. Tilbudet gjelder kun på DN.no, og kun én gang per kunde. Artiklene kan leses på mobil, nettbrett og pc.

For abonnenter gjelder egne betingelser.

Markedsføring og nyhetsbrev

Som registrert bruker vil du kunne motta kommunikasjon/markedsføring fra Dagens Næringsliv. Innholdet i kommunikasjonen kan være nyhetsbrev og relevante tilbud. Våre nyhetsbrev kan inneholde tilbud fra utvalgte samarbeidspartnere, men Dagens Næringsliv vil alltid være avsender. Du kan når som helst melde deg av utsendelsene dersom du ikke ønsker å motta flere.

Vi har også nyhetsbrev/varsler fra våre kommentatorer og redaksjoner du som registrert bruker kan velge å melde deg på. Du mottar ikke disse med mindre du aktivt melder deg på. Hvilke redaksjonelle nyhetsbrev du til enhver tid ønsker å motta styrer du på «Min side».


Personvern og bruk av registrerte personopplysninger

Dagens Næringsliv er ansvarlig for behandling og oppbevaring av dine personopplysninger og sikrer  at bruken skjer i samsvar med norsk personvernlovgivning.

Les vår personvernerklæring.

 

Endring av vilkår
Dagens Næringsliv forbeholder seg retten til å gjøre endringer i ovennevnte vilkår. Vesentlige endringer i vilkårene vil bli formidlet til registrerte brukere.