Alle ansatte fortjener å bli sett og hørt, men er det i det hele tatt mulig hvis lederen har 60 som svarer til seg? Er det innenfor å forby private gjøremål i arbeidstiden? Og hva gjør du egentlig hvis flere ansatte går sammen for å fjerne sjefen?

Dette er bare noen av problemstillingene organisasjonspsykologene Gitte og Thomas Nesset Midelfart nylig har belyst i «Lederlivet», DNs populære ukentlige ledelsesspalte.

Er det konflikter på jobben, eller vanskelig å finne balansen mellom jobb- og hjemmeliv? Det er helt sikkert mange som lurer på akkurat det samme som deg! Det er ikke sikkert det finnes noe fasitsvar, men skribentene vil hjelpe som best de kan. La oss høre fra deg!

Eller send epost til gitteogthomas@dn.no.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.